• nl
    • en

Normec iPanel ®

Normec Sensory is een marktonderzoeksbureau dat is gespecialiseerd in onderzoek naar producten en productideeën (concepten). Het gaat vooral om producten die u in de supermarkt kunt kopen. Bent u nieuwsgierig en vindt u het leuk om regelmatig nieuwe en bestaande producten uit te proberen, of uw mening over nieuwe productideeën te geven? Dan is het Normec iPanel ® iets voor u!

Wat kunt u van ons verwachten?

Er is globaal een tweetal soorten onderzoek waarvoor wij regelmatig uw medewerking zullen vragen:

Onderzoek naar concepten (productideeën)
Het gaat hierbij om afbeeldingen van producten of verpakkingen en/of omschrijvingen van producten die in een vragenlijst zijn opgenomen. Op basis van die afbeeldingen en/of omschrijvingen vragen we u een oordeel te geven over het product. Bij deze vorm van onderzoek zal er onder de deelnemers een aantal cadeaubonnen worden verloot. Alleen indien de vragenlijst volledig is ingevuld, doet u mee aan de verloting.

Onderzoek naar producten die wij u toesturen
U wordt dan gevraagd het product te proeven of te gebruiken. U krijgt hier een aantal dagen de tijd voor, waarna u de vragenlijst hierover invult (de link staat altijd in de uitnodigingsmail). Voor dit type onderzoek ontvangt u geen aparte beloning, omdat u het toegestuurde product mag houden.

Hoe ga ik nu verder?

Als het u leuk lijkt om aan onze onderzoeken mee te doen en u ten minste achttien jaar bent, dan kunt u zich voor het panel aanmelden. Zodra u ingeschreven bent, zullen wij u regelmatig voor onze onderzoeken uitnodigen. Hoe vaak dat is, kunt u zelf in de inschrijfvragenlijst aangeven. De onderzoeken van het Normec iPanel ® zijn over het algemeen kort: meestal kost het ongeveer vijf tot tien minuten om een vragenlijst in te vullen.

Meld je nu aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
iPanel winkelwagen knop boxarrow-up

Meer informatie

Mee doen met de Normec iPanel? Schrijf jezelf in via het onderstaande formulier of klik op de button!

Neem contact op Inschrijven iPanel
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlen
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten