• nl
    • en

Verpakkingsonderzoek

Verpakkingsonderzoek geeft antwoord op vragen als: is mijn verpakking aantrekkelijk genoeg? Vertelt de verpakking het juiste verhaal? Spreekt de verpakking de juiste doelgroep aan? Na een verpakkingsonderzoek kunt u uw verpakking waar nodig aanpassen en meer afstemmen op de wensen van uw doelgroep.

  • Wij staan voor een flexibele, premium en kwalitatieve aanpak.
  • Onze onderzoeken worden door ervaren personen uitgevoerd en zijn daardoor van hoog niveau.

De mening van de consument in beeld

Of het nu gaat om een wijziging op een bestaande verpakking, een nieuw verpakkingsdesign of een compleet nieuwe verpakkingsvorm: een verpakkingsonderzoek van Normec Foodcare kan u hierbij helpen. Met een verpakkingsonderzoek ontdekt u hoe de consument denkt over de verpakking. Bij dit onderzoek zijn er meerdere mogelijkheden. Met een online verpakkingsonderzoek wordt het design van een verpakking beoordeeld. Is het belangrijk dat een respondent de fysieke verpakking beoordeelt, dan kan dit met een verpakkingsonderzoek op locatie. Voordeel van deze opzet is dat men de verpakking onder andere kan vastpakken, gebruiken en een juist beeld kan krijgen van de grootte van een verpakking.

Tot slot bestaat ook de mogelijkheid om een verpakking middels in-home onderzoek te laten beoordelen. Hierbij wordt de verpakking gedurende meerdere dagen in de thuissituatie gebruikt en wordt een op de praktijk gebaseerde beoordeling verkregen. Met de resultaten kunt u doelgericht aan de slag om uw verpakking te verbeteren. Hiermee vergroot u uw kansen op een succesvol product.

concept onderzoek testen Normec Sensory boxarrow-up

Meer informatie

Benieuwd wat een verpakkingsonderzoek voor u kan betekenen? Neem dan contact op via het formulier.

Neem contact op Bekijk alle projecten
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlen
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten