• nl
    • en

Verhandelbaarheidsrapport

Retailers in zowel binnen- als buitenland kunnen vragen om een verhandelbaarheidsrapport, ook wel Verkehrsfähigkeitsbescheinigung genoemd. Een verhandelbaarheidsrapport wordt vaak gevraagd bij het (opnieuw) op de markt brengen van een product. De retailer wil dan een rapport zien van een onafhankelijke instantie waaruit blijkt dat het product voldoet aan alle eisen. Zowel op de wetgeving als op de eisen van de retailer.

  • Wij staan voor een persoonlijke en flexibele aanpak.
  • Wij kunnen snel handelen wanneer u een verhandelbaarheidsrapport nodig heeft.

Eén gezamenlijk verhandelbaarheidsrapport

Normec Foodcare kan voor u het gewenste rapport opstellen en aanleveren. Nadat uw wensen zijn doorgesproken, zorgen wij ervoor dat de producten bij u worden opgehaald. De analyses worden uitgevoerd in ons ISO 17025 erkend laboratorium. Onze etiketteringsspecialisten voeren voor u een etiketcheck uit. Onze ISO 9001 gecertificeerd sensorische afdeling voert vervolgens een onderzoek uit onder 75 testpersonen. De analyses worden vanuit het laboratorium, de sensorische onderzoeken en de etiketcheck in één rapport verwerkt en aan u gerapporteerd. De rapportage gaat gepaard met bijbehorende adviezen en opmerkingen. Mocht u een rapportage in het Engels of Duits willen, is dat ook mogelijk. Het rapport wat wij voor u opstellen kunt u overhandigen aan uw klant en op die manier voldoen aan de eisen.

dienst analyses boxarrow-up

Meer informatie

Heeft u interesse in een verhandelbaarheidsrapport? Neem dan contact op via het formulier.

Neem contact op Bekijk alle projecten
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlen
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten