• nl
    • en

Non-food FMCG onderzoek

Niet alleen voedingsmiddelen kunnen bij Normec Foodcare worden getest. Ook non-food producten zoals schoonmaakartikelen, persoonlijke verzorgingsproducten en diergerelateerde producten kunnen aan een non-food FMCG onderzoek worden onderworpen om erachter te komen wat de consument van de kwaliteit vindt.

  • Wij staan voor een premium en kwalitatieve aanpak.
  • Door onze ervaring worden testen op hoog niveau uitgevoerd.

Dagelijkse praktijk

Non-food producten worden over het algemeen niet in ons Smaakhuis getest. Dit zijn namelijk producten die niet makkelijk tot een smaaktest zijn terug te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een shampoo die de respondent onder de douche moet gebruiken of een allesreiniger die het beste getest kan worden als onderdeel van de schoonmaakroutine. In plaats van in het Smaakhuis worden deze producten daarom in-home getest, door de consumenten thuis. De respondent kan het product gebruiken op een moment en een manier zoals hij of zij gewend is. Hierdoor krijgt u direct een goed beeld hoe de consument het product ervaart wanneer het in de dagelijkse praktijk wordt gebruikt. En krijgt u een eerlijke uitslag van uw non-food FMCG onderzoek.

Thuis aan de slag met voor het non-food FMCG onderzoek

Wij werken met een testpanel bestaande uit respondenten uit heel Nederland. Ons panel bestaat uit mensen met verschillende achtergronden, zodat het mogelijk is mensen te selecteren op de door u opgegeven kenmerken. De personen die binnen uw doelgroep vallen, krijgen in eerste instantie een uitnodiging met de vraag of zij bereid zijn en tijd hebben om mee te werken aan een non-food FMCG onderzoek. Hierbij wordt kort vermeld om wat voor onderzoek het gaat. Na bevestiging krijgen de respondenten het product thuisgestuurd en kunnen zij het product testen en beoordelen. De respondenten uit ons panel kunnen meerdere keren per jaar meedoen en zijn dus bekend met in-home onderzoek.

In-home testen van voedingsmiddelen

De in-home onderzoeken zijn niet exclusief voor non-food producten. Het is ook mogelijk om voedingsmiddelen in-home te laten testen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

concept onderzoek testen Normec Sensory boxarrow-up

Meer informatie

Benieuwd welke onderzoeken wij voor u kunnen doen? Neem dan contact op via het formulier.

Neem contact op Bekijk alle projecten
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlen
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten