• nl
    • en

Huismerkonderzoek

Een huismerkproduct moet een constante kwaliteit hebben. Een huismerkonderzoek kan hierbij helpen. Onderzocht wordt of uw product in de smaak valt bij consumenten en wat de mogelijke verbeterpunten zijn. U kunt de kwaliteit van uw complete assortiment huismerkproducten door Normec Sensory laten onderzoeken.

  • Wij staan voor een persoonlijke en snelle aanpak.
  • Door onze ervaring onderzoeken wij uw huismerk op de belangrijkste punten.

Kwaliteit

Bij een huismerkonderzoek wordt onderzoek gedaan naar de kwaliteit van uw huismerk. Het imago van een huismerk wordt vaak niet beter dan de zwakste schakel. Huismerkonderzoek is er dan ook primair op gericht dergelijke zwakke schakels te vinden en te elimineren.

De consument duidelijk in beeld

We laten de respondenten het product testen en beoordelen. Dit kan zowel in ons testcentrum het Smaakhuis (gevestigd in Alkmaar, Amstelveen, Den Bosch en Antwerpen) als in-home gedaan worden. De testpersonen zijn een weerspiegeling van uw supermarktbezoekers. U kunt zelf kiezen of u uw product blind of as marketed wilt laten testen. Hierbij is het mogelijk om aspecten als smaak, imago of verpakking te laten beoordelen. Huismerkonderzoek beperkt zich niet alleen tot voedingsmiddelen, maar is ook geschikt om non-foodproducten te laten testen.

U krijgt met een dergelijk onderzoek dus antwoord op de vraag wat de consument van uw product vindt. Op deze manier houdt u de kwaliteit van uw producten in de gaten. Aan de hand van de resultaten kunt u de lat hoger leggen voor uw huidige leverancier of kunt u overwegen voor een andere leverancier te kiezen.

concept onderzoek testen Normec Sensory boxarrow-up

Meer informatie

Benieuwd of een huismerkonderzoek iets voor u is? Neem dan contact op via het formulier.

Neem contact op Bekijk alle projecten
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlen
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten