• nl
    • en

Het Smaakhuis

Het Smaakhuis is een testfaciliteit voor onder andere smaakonderzoek van Normec Sensory. We hebben een testfaciliteit in Amstelveen, Alkmaar, Den Bosch en Antwerpen. Voor Het Smaakhuis is een speciaal, lokaal panel opgericht met mensen die het interessant vinden om regelmatig producten te komen testen. Door de bijzondere en efficiënte workflow kunnen we dit type onderzoek tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. Ons testcentrum is met name gericht voor korte monadische (één product) en vergelijkende smaaktesten.

In Het Smaakhuis worden iedere week proefdagen georganiseerd. Op zo’n dag komen panelleden langs om aan een aantal onderzoeken deel te nemen. Onderzoeken worden over het algemeen op één dag afgerond waarna het rapport inclusief conclusies binnen enkele dagen beschikbaar is.

Het Smaakhuis is in principe opgezet voor de uitvoering van korte smaakonderzoeken. Hierbij kan worden gedacht aan testen met één tot drie producten, een korte vragenlijst en een standaard doelgroep. Uiteraard zijn er ook andere, meer complexe vormen van onderzoek mogelijk. Uitgangspunt is daarbij altijd dat de panelleden voor meerdere onderzoeken bij het testcentrum langskomen.

Een onderzoek laten uitvoeren op een testcentrum heeft de volgende voordelen:

  1. Scherpe prijs
  2. Korte doorlooptijd
  3. Eenvoudige testopzet

Smaakonderzoek uitgevoerd in Het Smaakhuis is met name geschikt voor:

  1. Het verkrijgen van een eerste indruk van een product
  2. Een snelle en efficiënte vergelijking van verschillende eigen recepturen
  3. Een snelle en efficiënte vergelijking van eigen producten met die van de concurrentie

Onderzoeken kunnen in Het Smaakhuis zowel monadisch als vergelijkend worden uitgevoerd. Dit type onderzoek wordt veel gebruikt door fabrikanten, retailers en deelnemers aan tenders.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

boxarrow-up

Meer informatie

Bent u benieuwd naar onze smaakonderzoeken? Neem dan contact op via het formulier.

Neem contact met ons op Bekijk alle projecten
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlen
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten