• nl
    • en

Concept onderzoek

Wilt u een nieuw product of concept in een vroeg stadium testen? Normec Sensory kan u daarbij helpen. Met een concept onderzoek kunt u erachter komen of er potentie zit in uw concept.

  • Wij staan voor een premium en kwalitatieve aanpak.
  • Normec Sensory helpt u waar nodig in de conceptfase van uw product.

Meerdere mogelijkheden voor concept onderzoek

De resultaten van een concept onderzoek geven u de kans uw concept aan te passen en te verbeteren voordat het product in de schappen ligt, doordat het een betrouwbare indruk van de mening van de consument geeft. Het concept onderzoek kan op verschillende manieren worden opgezet.

Concepten tegen elkaar afzetten

Heeft u meerdere ideeën over een nieuw product? Wij kunnen de concepten tegen elkaar afzetten in een concepttest en zo vaststellen welk concept de meeste potentie heeft. Op die manier ontdekt u de sterke en zwakke punten van uw concepten.

Geef concepten een tweede kans

Ook is het mogelijk om reeds geïntroduceerde, wellicht tegenvallende, concepten te laten testen. Dit kan tot nieuwe inzichten leiden en het concept een tweede kans geven. Wie weet ontdekt u zo uiteindelijk het perfecte eindproduct tijdens de concepttesting.

Concept-product-fit test

Verder is een concept-product-fit test mogelijk, waarbij door de respondenten eerst het concept en daarna het product wordt beoordeeld. Op deze manier kan worden vastgesteld of het product bij het concept past en andersom. Dit kan een duidelijk inzicht geven bij de verdere ontwikkeling van uw concept.

Online concept onderzoek

In een aantal gevallen is een online concept onderzoek een mogelijkheid. Hierbij vullen de respondenten een online vragenlijst in over uw concept. Hierbij hoeven de respondenten niet naar ons Smaakhuis te komen en kunnen ze gemakkelijk de vragen beantwoorden.

Benieuwd of een concept onderzoek bij uw product past? Neem dan contact op met ons.

concept onderzoek testen Normec Sensory boxarrow-up

Meer informatie

Benieuwd wat een concept onderzoek voor uw idee kan doen? Neem dan contact op via het formulier.

Neem contact op Bekijk alle projecten
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlen
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten